Custom Build Fpv Race Drone

Wij bieden diverse custom build Fpv RTF race drones aan. Deze custom build Fpv RTF race drones zijn door ons team volledig gebouwd en test gevlogen. Ons professioneel team heeft alle betaflight instellingen geconfigureerd en getuned zodat u gelijk kunt gaan vliegen. Bij onze custom build Fpv RTF race drones ligt de focus op Lumenier en Armattan, waar wij officieel dealer van zijn.

Lumenier Custom Build Fpv Race Drone

Lumenier is al jaren bekend als merk waarmee bekende piloten vliegen. Lumenier heeft een compleet assortiment om een hoogwaardige Fpv race drone te bouwen. Lumenier is al jaren bekend als complete fabrikant van hoogwaardige onderdelen voor drone racing en freestyle vliegen. Iedereen kent wel het Lumenier QAV-R frame. Dit Lumenier frame is een echt allround frame geschikt om te racen en te freestylen. Lumenier is ook het merk waarmee de bekende FPV Freestyle piloten Charpu, Skitzo en CodeRed vliegen. Inmiddels heeft de originele Lumenier QAV-R frame een waardig opvolger gekregen, Lumenier QAV-R 2 Freestyle Quadcopter Frame. Echter is er nu ook een SLAM versie, Lumenier QAV-R 2 Slam Freestyle Quadcopter Frame. Bij een SLAM frame is minder ruimte tussen de boven- en onderplaat. Dit is de laatste tijd wel een trend aan het worden. Echter is er nog steeds voldoende ruimte voor een 4 in 1 esc etc. De Lumenier QAV-R 2 Slam Freestyle Quadcopter Frame is een echt doordacht frame met smalle maar 4.5mm dikke armen. Er zijn openingen op de juiste plek voor toegang tot schroeven, ty-raps etc. Je kunt nog steeds esc’s op de arm plaatsen maar dan moeten ze wel klein en smal zijn zoals de nieuwste type esc met een F3 processor.

Wij hebben inmiddels ook een Premium Custom Build Lumenier QAV-R Slam 6S premium race drone in ons assortiment opgenomen. Deze is voorzien van de allernieuwste Lumenier onderdelen en features.

 

Armattan Custom Build Fpv Race drone

Armattan is al jaren een toonaangevend merk maar werden echt bekend met de lancering van de originele Chameleon eind 2016. Door diverse websites werd de Armattan Chameleon uitgeroepen tot beste (freestyle) frame van 2017. In 2018 introduceerde Armattan de Rooster waarbij alle suggesties en aanbevelingen van piloten die vlogen met de Chameleon werden meegenomen in het vernieuwde design. Toen bleek dat er geen enkele garantie claim kwam van de nieuwe titanium camera kooi werd er besloten om dit door te voeren in de nieuwe Armattan Chameleon Ti die ook voorzien is van alle nieuwe eigenschappen van de Rooster. Nu kun je dus kiezen uit een unibody (Chameleon Ti) of een modulaire (Rooster) frame. Bekijk hier onze Armattan Rooster Custum Build Race drone aan.

Uiteraard is het ook mogelijk je eigen Custom Build Fpv Race Drone samen te stellen en door ons te laten bouwen. Zie voor meer informatie hier.

1 van onze meest verkochte Custom Build Fpv Race Drone is de Armattan Chameleon ti / Rooster:

 

De Armattan Marmotte 5″ frame is een van de meest geavanceerde design frames van dit moment. Armattan Marmotte 5″ frame is de culminatie van een jarenlang design proces van flagships frames van Armattan. Armattan geeft een levenslange garantie op het frame!! Kortom als je het de main Plate breekt dan ontvang je dus gewoon een nieuwe main Plate. De Armattan Marmotte 5″ frame is een geweldig freestyle frame en thans het beste wat er op de markt te verkrijgen is!!