Geplaatst op

Review Lumenier Micro Axii

Review Lumenier Micro Axii, de nieuwste en kleinste FPV antenne van dit moment. De Lumenier Micro Axii hebben wij gebruikt in onze custom build Lumenier QAV-R 2 Slam. Review Lumenier Micro Axii is de nieuwste revolutie in FPV. Als je hem in de hand hebt dan zie je pas hoe belachelijk klein de antenne is, maar hoe houdt hij zich in de praktijk?


Wij waren altijd al erg onder de indruk van de Lumenier Axii antennes. Ze waren een stuk kleiner dan de gangbare antennes van dat moment en hadden toch geweldige prestaties. Niet voor niets maakt de DRL (Drone Racing League) gebruik van een Lumenier Axii antenne op hun DRL Racer 3 (alle piloten vliegen met een door de organisatie gebouwde racer). De specificaties van de Lumenier Micro AXII met zijn 1.6dBic is echt ongekend in de industrie en het gewicht is zo ontzettend laag.

Op het moment dat we voor het eerst wegvlogen met de Lumenier QAV-R 2 Slam merk je het al gelijk. Super strak beeld en geen sprake van storing of onderbrekingen. Waar we ook vliegen de storingen, zelfs achter bomen, zijn echt minimaal. Het beeld was zelfs beter dan die van onze Armattan Rooster die over de Lumenier Stubby beschikt. Nadeel van de Lumenier stubby bij de Armattan Rooster is dat hij horizontaal geplaatst moet worden. Liefst zouden we de stubby onder een kleine hoek monteren.

We kunnen kort zijn, de Lumenier Axii Micro antenne die is ontstaan door een samenwerking met TrueRc staat garant voor een geweldige kwaliteit en we blijven verbaasd over hoe klein hij wel niet is. De Lumenier Micro AXII leveren wij in twee versies met een SMA en een MMCX connector. Daarnaast zijn er twee verschillende varianten in lengte etc.

Dit zijn de Lumenier Axii antennes in ons assortiment;

 

 

Happy Flying!